21 Aralık 2015 Pazartesi

LW Waikiki Sezon Sonu İndirimleri

Lc Waikiki sezon sonu indirimi başladı! 2015 Aralık İndirimleri neler?

Sonbahar kış ürün fiyatlarını geri çeken LC Waikiki'de, Mont'lar, kazak'lar, hırka'lar, çizme'ler yok pahasına satışa sunuldu..Ve tabi çocuklu ve bebekli annelerede fırsatlar dogdu. Her kesimi ilgilendiren bu kaliteli giysi'lerin indirimli sezon fiyatlarını kaçırmamanızı tavsiye ederiz..
“İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” felsefesi ile bugün 23 ülkede 516 mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşılabilir modanın keyfini yaşatmaktadır.
Eğer indirimli ve kaliteli bir şeylerle kuşanmak istiyorsanız LC Waikiki'nin aşağıdaki ürünleri sizleri beklemektedir..
Triko, Tişört, Body ve Atlet, Gömlek, Bluz ve Tunik, Ceket ve Yelek, Kaban, Mont ve Trençkot, Spor Giyim, Pantolon, Jean, Etek, Elbise, Şort, ve Capri, Aksesuar, Ayakkabı ve Terlik, İç Giyim ve Pijama, Yüzme Giyim, Hamile Giyim gibi farklı konularda sizleri bekliyor. İndirimlerin uzun sürmeyeceği ve bu konuda sizlerin biraz acele etmesini tavsiye ederim. Bayanların daha çok farklı olanaklarla karşımıza çıkmasına ve bu konuda kendilerine uygun seçimler yapmasına yardımcı olmaya devam edeceğim indirimler, elbiseler, moda, magazin aradığınız her şey burada Lc Waikiki 2015 indirimleri ile sizleri alttaki resimler ile baş başa bırakıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder